Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Απόπειρα νοθείας καταγγέλλει ο συνδυασμός «Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη»

Δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια

Απόπειρα νοθείας καταγγέλλει ο συνδυασμός «Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη»

Αθήνα - Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010 [ 14:03 ]
Eurokinissi

«Πρωτοφανή απόπειρα νοθείας» κατήγγειλε την Κυριακή ο συνδυασμός «Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη» στα Πομακοχώρια του νομού Ξάνθης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού στην Ξάνθη Μηλιαζήμ Τζεμαλή ανακάλυψε ότι στο χωριό που ψηφίζει ο ίδιος (το Δημάριο Ξάνθης, εκλογικά τμήματα τμήματα 63, 64 και 65) δεν υπήρχαν καθόλου ψηφοδέλτια του συνδυασμού.

Έπειτα από συνεννόηση με τον δικαστικό αντιπρόσωπο έφερε ο ίδιος ψηφοδέλτια για να συνεχιστεί η ψηφοφορία. Κατόπιν τούτου άρχισε να ψάχνει αν υπάρχουν ψηφοδέλτια στα γύρω χωριά. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο ίδιος ανακάλυψε ότι στο χωριό Αιμόνιο, με 200 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, είχαν σταλεί από τη Νομαρχία περίπου 3.000 με 4.000 ψηφοδέλτια. Αντιθέτως, στη Γλαύκη στα εκλογικά τμήματα 75, 76 και 77 υπήρχε ελάχιστος αριθμός ψηφοδελτίων (περίπου 100
ενώ οι εγγεγραμμένοι είναι 400-430).

Βάσει της καταγγελίας, το ίδιο συνέβη και στα εκλογικά τμήματα της Πάχνης.


«Καταγγέλλουμε αυτή την απροκάλυπτη απόπειρα νοθείας σε βάρος της 'Ανταρσίας σε Αν.Μακεδονία και Θράκη' (ειδικά στις περιοχές που κατοικεί η μειονότητα) και δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού.


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231066431

1 σχόλιο:

  1. Που να βλέπατε νοθεία σε τμήματα του νομού Κιλκίς πριν από μια δεκαετία-δεκαπενταετία! Δώσανε γραμμή στους αντιπροσώπους και τους λοιπούς υπέυθυνους τις καταμέτρησης κατά τις εκλογές σε τμήματα σ' εκείνη την περιφέρεια να βλέπουν προσεκτικά τα ψηφοδέλτια του Ο.Τ. Βινοζιτο, να εντοπίζουν οποιοδήποτε ψεγάδι(σημάδι, τσαλάκωμα, λέκιασμα) και να τα ακυρώνουν αμέσως. Από κάποια στιγμή και πέρα, τα μαγάριζαν τα ψηφοδέλτια ωστε να είναι άκυρα κι όλα αυτά με σκοπό να βγει το κόμμα μ ένα ελάχιστο ποσοστό και να έχουνε να λένε τα γνωστά υποτιμητικά σχόλια για κάποια 'κίνηση γραφικών' και κάτι τέτοια...

    Κώτσο Μποημίτσιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή