Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

SPOT ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

3 σχόλια:

  1. Όσον αφορά τη θεσμική ανοχή ή όχι αυτή που παραπονιέται είναι η ΧΑ (αντιγράφω για να μην τους κάνω link - η σκαναρισμένη απάντηση του ΕΣΡ είναι στο δικό τους site):
    ------------------------------------------------------
    Το “Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης” απαντά σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, που αρνήθηκε να παρουσιάσει το προεκλογικό μας πεντάλεπτο, χαρακτηρίζοντας με πολιτική εμπάθεια και νομική ασχετοσύνη το οπτικό υλικό – που μεγάλο μέρος του ελήφθη από παλαιότερες τηλεοπτικές ενημερωτικές εκπομπές διαφόρων σταθμών. Κλικάρετε στην εικόνα και θαυμάστε το σκεπτικό των κυρίων που επιτρέπουν την καθημερινή προσβολή των ιερών και των ηθών, την συκοφάντηση προσώπων, την παραβίαση κάθε είδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τις διάφορες συχνότητες, αλλά… τους ενοχλεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    Χαρακτηρίζει ο “δικηγόρος-ειδικός επιστήμονας ΕΣΡ”, “κατ’ εντολήν προέδρου”, το σύνθημα “Έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες” ως “ξενοφοβικό”, την στιγμή που θα όφειλε να γνωρίζει ότι ο Νόμος ορίζει την απέλαση των παράνομα ευρισκομένων στην χώρα . Είναι ο Νόμος “ξενοφοβικός”, κύριε Οικονόμου και κύριε Λασκαρίδη; Χαρακτηρίζει την παρέμβαση στην παρουσίαση ενός Ελληνο-”Μακεδονικού” λεξικού από γνωστούς προπαγανδιστές των Σκοπίων ως “παραβίαση του άρθρου μπλα-μπλα” σε μια (απλή και αδιάφορη για τον ίδιο μήπως;) “δημόσια εκδήλωση παρουσίασης εντύπου”. Γνωρίζει ο “δικηγόρος-ειδικός επιστήμονας ΕΣΡ” ότι το Ελληνικό Κράτος δεν αποδέχεται (ακόμη) τον χαρακτηρισμό “Μακεδονία” και τα παράγωγά του για το κρατίδιο των Σκοπίων και τη γλώσσα του;

    Και το αποκορύφωμα της φανερής πολιτικής εμπάθειας: Χαρακτηρίζει την συμμετοχή μελών του Κινήματός μας στην συγκέντρωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα ως “βία, βάναυσες πράξεις ή συμπεριφορές”!!! Την ελευθερία του συναθροίζεσθαι την γνωρίζει ο “ειδικός επιστήμονας”; Τις ευχαριστίες και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων κατά την είσοδο των μελών μας δεν τα άκουσε στο dvd που “παρακολούθησε”;

    Δείτε μόνοι σας το πεντάλεπτό μας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
    ------------------------------------------------------
    Κοινώς τον ήπιανε οι γκλομποκέφαλοι. Μπορεί να σας θεωρώ 5η φάλαγγα αλλά έχετε βασικά ατομικά δικαιώματα που αυτά τα βλαμμένα δε τα σέβονται (εδώ και των υπολοίπων μας δε σέβονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίρκα Γκινοβα/Ρουσίλοβο Πέλλας14 Οκτωβρίου 2009 στις 4:58 μ.μ.

    Oι Ελληνες στην Τουρκία αποτελούν πέμπτη φάλαγγα της Ελλάδος εναντίον της Τουρκίας...???
    Oι Ελληνες στην Αλβανία αποτελούν πέμπτη φάλαγγα της Ελλάδος εναντίον της Αλβανίας...???
    Μήπως οι έλληνες εθνικιστές ξεπέρασαν τον Χίτλερ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι έλληνες της Πόλης είναι τόσοι λίγοι πλέον και έτσι κι αλλιώς ήταν τόσο μακρυά από τα σύνορα που ποτέ δε μπορούσαν να παίξουν τέτοιο ρόλο. Για τους Έλληνες της Αλβανίας ρώτα τους Αλβανούς και το Μπολάνο να δεις. Κι αυτός σαν κι εσάς έχει μάθει να κρύβει τον εθνικισμό του πίσω από Ευρωπαϊκές συνταγές.

    Και έτσι λοιπόν φυσικά και είσαστε 5η φάλαγγα - και η Μίρκα σας η καλύτερη απόδειξη τούτου.

    Εάν είχατε να κάνετε με τον Χίτλερ δε θα τον απασχολούσε η εθνική σας συνείδηση αλλά ακόμα και το 1/16 του αίματος σας και παρέα με τους κομιτατζήδες παπούδες σας θα είχαν εκδιωχθεί και οι πατριώτες θείοι σας που τώρα νέμονται τα κτήματα των προδοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή